Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
nmims post
Objective Type Set
Online MCQ Assignment
Question Solution
Solved Question
Uncategorized

Q1: All of the following are examples of Intelligence Tests except___

View Answer

Answer: Minnesota Multiphasic Personality Inventory(MMPI)

Q2: All of the following are examples of requirements problems, except

View Answer

Answer: costly requirements

Q3: All of the following are examples of services EXCEPT

View Answer

Answer: computer software

Q4: All of the following are examples of theory X assumptions with the exception of

View Answer

Answer: employees are self-directed

Q5: All of the following are features of the direct approach for routine messages except

View Answer

Answer: open with a “hook” to capture the reader’s interest

Q6: All of the following are generally true about a Project Charter except

View Answer

Answer: It includes a cost benefit analysis

Q7: All of the following are good advice about tone except

View Answer

Answer: avoid long sentences

Q8: All of the following are important to conducting productive meetings except

View Answer

Answer: providing refreshments

Q9: all of the following are inputs to the cross-budgeting process expect

View Answer

Answer: Deactivate duration estimates

Q10: All of the following are items or categories that are typically found in a customer database EXCEPT

View Answer

Answer: customer thought processes

Q11: All of the following are literacy training methods used by employers EXCEPT___

View Answer

Answer: providing computerized simulations

Q12: All of the following are logical fallacies except

View Answer

Answer: ethical dilemmas

Q13: All of the following are methods by which a company can divide up its sales responsibilities EXCEPT a

View Answer

Answer: pychographic trait sales force structure

Q14: All of the following are methods used by firms to develop high-potential candidates for future positions EXCEPT___

View Answer

Answer: developing skills inventories

Q15: All of the following are on-the-job training methods used for managerial positions EXCEPT___

View Answer

Answer: case study method

Q16: All of the following are phases of career development except

View Answer

Answer: Performance Phase

Q17: All of the following are phases of systems analysis, except

View Answer

Answer: design analysis phase

Q18: All of the following are popular demographic factors about entrepreneurs that have been study except

View Answer

Answer: Self confidence

Q19: All of the following are problems associated with the poor selection of salespeople except one. Which one

View Answer

Answer: Less office support

Q20: All of the following are questions to consider during the first pass through a draft except

View Answer

Answer: Is it concise?What score does the Fog Index give it

Q21: All of the following are relevant factors of competitive bids EXCEPT

View Answer

Answer: Ease of minor changes adopted

Q22: All of the following are required while implementing specific programs in strategic management EXCEPT

View Answer

Answer: Customer commitment

Q23: All of the following are required while implementing specific programs in strategic management EXCEPT: Select correct option

View Answer

Answer: Customer commitment

Q24: All of the following are sources of identifying training needs except

View Answer

Answer: all of these.—A) skills gapping. B) assessment centers. C) tests of things like job knowledge, skills, and attendance

Q25: All of the following are strategies to use if your message will displease your audience except

View Answer

Answer: open with the main point

Q26: All of the following are suggestions for writing condolence messages except

View Answer

Answer: quote poetic passages and other formal phrases suitable for the occasion

Q27: All of the following are the guidelines for selecting and recruiting team members, except

View Answer

Answer: recruit team members with extensive systems development experience

Q28: All of the following are the project management causes of failed projects, except

View Answer

Answer: lack of project documentation

Q29: All of the following are tools for the scope verification expects

View Answer

Answer: product analysis

Q30: All of the following are training outcomes categories that can be measured except

View Answer

Answer: likability

Q31: All of the following are true about Project Plan Execution except

View Answer

Answer: It involves managing change to the original project plan

Q32: All of the following are true of Administrative Closure except

View Answer

Answer: It should be delayed until project completion

Q33: All of the following are true of Pareto diagrams except

View Answer

Answer: Pareto like Scatter diagrams use two variables

Q34: All of the following are types of on-the-job training EXCEPT___

View Answer

Answer: programmed learning

Q35: All of the following are useful methods for ensuring success after on-the-job training has occurred EXCEPT___

View Answer

Answer: providing turnkey training packages for learners

Q36: All of the following are various ways of generating random numbers except

View Answer

Answer: Fibonacci series

Q37: All of the following costs are likely to decrease as a result of better quality except

View Answer

Answer: Maintenance costs

Q38: All of the following have been cited in the text as being characteristics of the successful salesperson EXCEPT

View Answer

Answer: loners

Q39: All of the following have recently become popular forms of mail delivery EXCEPT

View Answer

Answer: second-class mail

Q40: All of the following messages are likely to please your audience except

View Answer

Answer: providing routine information as part of your regular business

Q41: All of the following occupations are exempt from the overtime provisions stated in the Fair Labor Standards Act except

View Answer

Answer: management trainees

Q42: All of the following represent countries in which the highest level of entrepreneurial activity was found except

View Answer

Answer: Japan

Q43: All of the following statement are true of administrative closure except

View Answer

Answer: It should be delayed until project completion

Q44: All of the following statements about ABC analysis are true except

View Answer

Answer: it states that all items require the same degree of control

Q45: All of the following statements about the project charter are correct except

View Answer

Answer: It usually does not identify cost and time estimates

Q46: All of the following statements are principles of communication, EXCEPT: Select correct option

View Answer

Answer: Communication is static

Q47: All of the following statements are true, except

View Answer

Answer: The selling concept holds that customers will buy enough of the organization’s products without a large selling and promotion effort

Q48: All of the following terms are used to describe the contingent workforce of an organization EXCEPT___

View Answer

Answer: collateral workers

Q49: All of the following topics are typically addressed during employee orientation EXCEPT___

View Answer

Answer: wage curves

Q50: All of the following were characterizations of salespeople brought about by Arthur Miller’s Death of Salesman and Meredith Wilson’s The Music Man EXCEPT

View Answer

Answer: conservative Bible-thumpers

Q51: All of the following will help you send an effective on-the-job e-mail message except

View Answer

Answer: copying a wide distribution list on your e-mail note

Q52: All of the following will most likely motivate trainees EXCEPT___

View Answer

Answer: teaching new terminology and technical concepts

Q53: All of the following work behaviors are considered “generic” or important to all jobs except___

View Answer

Answer: experience

Q54: All of the following would be appropriate ways to use a customer database EXCEPT

View Answer

Answer: replace the need for information systems and marketing research

Q55: All of the following would be considered to be pitfalls of team selling EXCEPT

View Answer

Answer: honesty on selling teams is always open to question because of the number involved in the selling process

Q56: All of the following would be steps or concerns in the process of strategic planning EXCEPT

View Answer

Answer: Checking to see if an advertising spot had been run in its allotted time slot

Q57: All of these are measures to resolve conflict except

View Answer

Answer: Decisiveness making sure a decision is made, Determination, Making sure your view prevails

Q58: All or part of a firm’s profits may be paid out to the firm’s stockholders in the form of

View Answer

Answer: dividends

Q59: All program manager have been asked to come up with a new estimate at completion for their in-progress project. The most accurate method to develop the new estimate is to

View Answer

Answer: take the actuals to date and develop a new estimate for all remaining work

Q60: All sensory impressions (Learning, seeing, smelling, feeling and tasting) are telegraphed to our mind at the rate of approximately___per day

View Answer

Answer: 100,000 impressions

Q61: All stakeholders

View Answer

Answer: have claims and concerns about an organization, but these claims and concerns vary

Q62: All the following are advantages of GERT (Graphical Evaluation and Review Techniques) as compared with PERT (Project Evaluation and Review Technique) except

View Answer

Answer: Allows for dummy tasks

Q63: All the following are conflict resolution modes except

View Answer

Answer: Directing

Q64: All the following are examples of Constrained Optimization except

View Answer

Answer: Economic Models

Q65: All the following are examples of product documentation except

View Answer

Answer: Scope Statement

Q66: All the following are inputs to Activity Duration Estimating except

View Answer

Answer: Mandatory and Discretionary Dependencies

Q67: All the following are outputs from Solicitation Planning except

View Answer

Answer: Proposals

Q68: All the following are responsibilities of a certified PMP EXCEPT

View Answer

Answer: Ensure that the technical specifications are appropriately defined

Q69: All the following are tools and techniques for organization planning except

View Answer

Answer: Reward and Recognition Systems

Q70: All the following are tools and techniques for performance reporting EXCEPT

View Answer

Answer: Project Reports

Q71: All the following are tools for cost estimating except

View Answer

Answer: Alternatives Identification

Q72: All the following are true about contract negotiation except

View Answer

Answer: Main consideration of both buyer and seller should be to maximize monetary return

Q73: All the following are true about Project Plan Execution except

View Answer

Answer: Care is taken to ensure that changes to the product scope are reflected in the project scope

Q74: All the following refer to power derived by the position of the Project Manager in the organization except

View Answer

Answer: Expert

Q75: All the following statements about Cost Baseline are correct EXCEPT

View Answer

Answer: All projects have one cost baseline

Q76: All the following statements about float are correct except

View Answer

Answer: Float is the amount of time an activity can be delayed without delaying early start of any immediately following activity

Q77: All the following statements are true about Analogous Estimating except

View Answer

Answer: Use Mathematical Models to predict project costs

Q78: All the following statements are true except

View Answer

Answer: It is axiomatic of the quality management discipline that the benefits outweigh the costs

Q79: All the following statements related to Benefit Cost Ratio (BCR) are correct Except

View Answer

Answer: For any project, Benefits = Profits

Q80: All the following statements related to Just In Time Manufacturing are correct except

View Answer

Answer: Stresses short term relationships with suppliers that last until the delivery is received

Q81: All the following statements relating to communication management are correct EXCEPT

View Answer

Answer: To be effective, a Project Manager should control all communications

Q82: All the following statements relating to Cost Management Plan are accurate except

View Answer

Answer: It specifies preferred tool to be used for cost estimating

Q83: All the following statements relating to transferring of risk to a contractor are true EXCEPT

View Answer

Answer: Fixed price contracts transfer risk to the seller if the design is unstable

Q84: All the following tools and techniques can be used for staff acquisition except

View Answer

Answer: Contractual agreements with unions or other employee groups

Q85: All these are guidelines to effective communication except

View Answer

Answer: improve your speed at writing messages

Q86: All these statements about project charter are correct except

View Answer

Answer: Project charter includes or references the business need and product description

Q87: All three purposes require the same audience interaction

View Answer

Answer: False – Answer

Q88: Along a demand curve real income is assumed to be constant

View Answer

Answer: always false

Q89: Alpha Corporation has a price of USD5 a share, outstanding shares of 2.5 million, retained earnings of USD1 million dollars, and a dividend yield of 2 percent. It has a price-earnings ratio which is

View Answer

Answer: low, perhaps indicating that people expect future earnings to fall

Q90: Alteration in performance due to being aware that one is participating in a study is known as___

View Answer

Answer: Reactivity

Q91: Alternative revenue models are___

View Answer

Answer: B2B, B2C, C2C, B2C

Q92: Although many authors experience difficulty in distinguishing between personnel management and HRM, it can be argued that HRM is the elevation of personnel management to a more___level

View Answer

Answer: organisational

Q93: Although the prefatory parts are placed before the text of the report, you should write them after you’ve written the text

View Answer

Answer: True – Answer

Q94: Although they may have variety of side effects, the primary objective of incentive clause in a contract is to

View Answer

Answer: No answer

Q95: Although you may include a synopsis or executive summary in a long proposal, these components are often less useful in a formal proposal than in a formal report

View Answer

Answer: True – Answer

Q96: Altogether, Canadians come from more than 300 different ethnic backgrounds

View Answer

Answer: False – Answer

Q97: American Airlines uses flight simulators to train pilots about airplane equipment and safety measures. This is an example of___

View Answer

Answer: vestibule training

Q98: American families save a larger fraction of their incomes than their counterparts in many other countries such as Germany and Japan

View Answer

Answer: Wrong – False

Q99: American Greetings use___to help customers create personalized cards

View Answer

Answer: kiosks

Q100: Among the advantages of cycle counting is that it

View Answer

Answer: allows more rapid identification of errors and consequent remedial action than is possible with annual physical inventory