Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
nmims post
Objective Type Set
Online MCQ Assignment
Question Solution
Solved Question
Uncategorized

1. List all branch names and their assests

View Answer

Answer: select branch_name, assets from branch;

2. List all accounts of Brooklyn branch

View Answer

Answer: select account_number from account natural join branch where branch_city=’Brooklyn’;

3. List all loans with amount > 1000.

View Answer

Answer: select * from loan where amount>1000;

4. List all accounts of Perryridge branch with balance < 1000.

View Answer

Answer: select account_number from account where branch_name=’Perryridge’ and balance < 1000;

5. List Numbers of accounts with balances between 700 and 900

View Answer

Answer: select count(account_number) from account where balance > 700 and balance < 900;

6. Change the assests of Perryridge branch to 340000000.

View Answer

Answer: update branch set assets = 340000000 where branch_name=’Perryridge’;

7. Transfer the accounts and loans of Perryridge branch to Downtown branch.

View Answer

Answer: update account set branch_name=’Downtown’ where branch_name=’Perryridge’; update loan set branch_name=’Downtown’ where branch_name = ‘Perryridge’;

8. Transfer Rs. 100 from account A-101 to A-215.

View Answer

Answer: update account set balance = case when account_number=’A-101′ then balance-100 when account_number=’A-215′ then balance+100 else balance end;

9. Delete the branch Perryridge.

View Answer

Answer: delete from account where branch_name=’Perryridge’; delete from branch where branch_name=’Perryridge’; delete from loan where branch_name=’Perryridge’;

10. Waive off all the loans with amount < 1000.

View Answer

Answer: delete from borrower where loan_number in (select loan_number from loan where amount<1000); delete from loan where amount<1000;