Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
nmims post
Objective Type Set
Online MCQ Assignment
Question Solution
Solved Question
Uncategorized

Online MCQ Assignment Answer

QN1: Who is standing on the balcony at the play’s opening?

a.Catherine

b. Nicola

c. Raina

d. Louka

View Answer

Answer: c. Raina

QN2: What country does the play take place in?

a. Bulgaria

b. Serbia

c. Russia

d. Austria

View Answer

Answer: a. Bulgaria

QN3: Which of the following sits on the top of Raina’s chest of drawers?

a. quilt

b. Paperback novels

c. A jewelry box

d. Religious pamphlets

View Answer

Answer: b. Paperback novels

QN4: In the first act who enters the room to deliver news to Raina?

a. Major Petkoff

b. Catherine

c. Sergius

d. Nicola

View Answer

Answer: b. Catherine

QN5: Who is Sergius?

a.Raina’s cousin

b.Raina’s brother

c.Raina’s fiance

d.Raina’s husband

View Answer

Answer: c.Raina’s fiance

QN6: What supposedly heroic thing has Sergius done?

a.Lead an infantry charge

b.Duel an opponent

c.Lead a cavalry charge

d.Rescue women and children

View Answer

Answer: c.Lead a cavalry charge

QN7: Who expresses dismay about the cruelty of war?

a.Nicola

b.Louka

c.Catherine

d.Raina

View Answer

Answer: b.Louka

QN8: In Act I, what does Louka tell Raina and Catherine should be done?

a.Fasten the windows

b.Board the door

c.Board the windows

d.Turn off all the lights

View Answer

Answer: a.Fasten the windows

QN9: What does Bluntschli use as a weapon against Raina?

a.A mirror

b.A cloak

c.A knife

d.A blanket

View Answer

Answer: b.A cloak

QN10: Where does Bluntschli hide?

a.Behind the door

b.Under the bed

c.Behind the curtains

d.In the closet

View Answer

Answer: c.Behind the curtains
.woocommerce-message { background-color: #98C391 !important; }