Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
nmims post
Objective Type Set
Online MCQ Assignment
Question Solution
Solved Question
Uncategorized

Q1: When focus group interviews are used in marketing

View Answer

Answer: the research conclusions will vary depending on who watches the interview whether online or offline

Q2: When GDP increases budget deficit

View Answer

Answer: decreases

Q3: When getting information for marketing decisions, the marketing manager

View Answer

Answer: all of these—A. can benefit from new developments in computer networks and software. B. should have access to ongoing information about business performance. C. may need to make some decisions based on incomplete information

Q4: When giving a negative performance review follow these guidelines except

View Answer

Answer: use the indirect approach to avoid an emotional response

Q5: When giving reasons for saying no, use the following techniques except

View Answer

Answer: cite company policy to cushion the bad news

Q6: When goal setting, performance appraisal, and development are consolidated into a single, common system designed to ensure that employee performance supports a company’s strategy, it is called___

View Answer

Answer: performance management

Q7: When granting a claim for adjustment when a third party is at fault, which of the following is not a good option to consider

View Answer

Answer: Refer the claimant to the third party

Q8: When independent operators such as optometrists or nail and hair salons locate in the front part of selected retail superstores, this is an example of what type of marketing system

View Answer

Answer: This is an example of a horizontal marketing system

Q9: When interpreting a correlation coefficient expressing the relationship between two variables, it is very important to avoid___

View Answer

Answer: jumping to the conclusion of causality

Q10: When it is necessary to engage in a good amount of deception to conduct a scientifically valid study, what procedure(s) should a researcher consider following

View Answer

Answer: Debriefingb. Dehoaxingc. Desensitizing—all of these should be considered

Q11: When it refers to filling jobs like that of a maintenance clerk, personnel planning is called succession planning

View Answer

Answer: Wrong – False

Q12: When jobs consist of a logical sequence of steps and are best taught step-by-step, the most appropriate training method to use is___

View Answer

Answer: job instruction training

Q13: When Kodak coordinates successive stages of production and distribution and receives cooperation from major retailers in connection with displays, shelf space, promotions, and pricing policies due exclusively to Kodak’s “market power” we call this___

View Answer

Answer: administered VMS

Q14: When managers need to determine which employees are available for promotion or transfer, they will most likely use___

View Answer

Answer: skills inventories

Q15: When managing a hybrid channel, the channel manager must ensure that these different channels work seamlessly in the consumer’s opinion. When the consumer can order a product online and pick it up at the nearby retail store or be able to return the Internet ordered product to the retail store, we state that the channel has___

View Answer

Answer: channel integration

Q16: When manipulating the independent variable in an educational experiment, which of the following describes this method

View Answer

Answer: An independent variable is manipulated using the presence or absence techniqueb. The researchers varies the amount of the independent variable that is administeredc. The researcher varies the type of the independent variable—all of these are possible

Q17: When modules are highly cohesive, each module should accomplish multiple tightly related functions

View Answer

Answer: False – Answer

Q18: When must you receive health and safety training

View Answer

Answer: When you are about to carry out new or unfamiliar work activities

Q19: When one Pizza Hut franchisee noticed that, his counterpart in the south part of town was using “non-approved” Pizza Hut ingredients in its pizzas he complained to the franchise office. This is an example of what type of channel conflict

View Answer

Answer: This is an example of horizontal channel conflict

Q20: When one refers to “how significant” the sample evidence is, he/she is referring to the

View Answer

Answer: the p-value

Q21: When opening a print shop you need to buy printers, computers, furniture, and similar items. Economists call these expenditures

View Answer

Answer: capital investment

Q22: When operating under a single-period capital-rationing constraint, you may first want to try selecting projects by descending order of their —in order to give yourself the best chance to select the mix of projects that add most to firm value

View Answer

Answer: Profitability index (PI)

Q23: When organizing direct requests, you should not

View Answer

Answer: begin your request with a personal introduction

Q24: When p<.05 is reported in a journal article that you read for an observed relationship, it means that the author has rejected the null hypothesis (assuming that the author is using a significance or alpha level of .05)

View Answer

Answer: Correct – True

Q25: When p>05 is reported in a journal article that you read for an observed relationship, it means that the author has rejected the null hypothesis (assuming that the author is using a significance or alpha level of .05)

View Answer

Answer: Wrong – False

Q26: When perceptions of product performance match expectations that are at or above the minimum performance level,___generally results

View Answer

Answer: satisfaction

Q27: When performing requirements use case modeling, the first step is to identify business requirements use cases

View Answer

Answer: False – Answer

Q28: When placing orders in international countries, note that in most countries, the day is placed before the month when writing dates (15 March 2002)

View Answer

Answer: True – Answer

Q29: When planning bad-news messages, you should consider the following questions except

View Answer

Answer: All these questions should be considered when planning bad-news messages—Do your readers prefer to receive the negative news up front, without delay?Should it be sent in writing?}Would they accept the news more readily if you explained your reasons first?

Q30: When planning for employment requirements, what must be forecasted

View Answer

Answer: Personnel needs

Q31: When policymakers use price ceilings or price floors

View Answer

Answer: They obscure the signals that normally guide the allocation of society’s resources

Q32: When public saving falls by USD2b and private saving falls by USD1b in a closed economy

View Answer

Answer: investment falls by USD3b

Q33: When quantity discounts are allowed, the cost-minimizing order quantity

View Answer

Answer: minimizes the sum of holding, ordering, and product costs

Q34: When reading goodwill messages, readers often regard restrained praise as being more sincere

View Answer

Answer: True – Answer

Q35: When referencing other works you have cited within the text of the report you should

View Answer

Answer: Use the author, date citation method

Q36: When referring to inputs for schedule development, responsibility (i.e. who will perform the work), activity type (i.e. summary or detailed) and WBS classification are part of

View Answer

Answer: Activity Attributes

Q37: When research is done to test hypotheses and theories about how and why phenomena operate as they do, then the primary purpose of such research is

View Answer

Answer: Explanatory

Q38: When selecting hardware the greatest cost for a PC or printer is likely to be

View Answer

Answer: total cost of ownership

Q39: When should a risk be avoided

View Answer

Answer: When the risk event is unacceptable — generally one with a very high probability of occurrence and high impact

Q40: When should risk identification be performed

View Answer

Answer: Risk identification should be performed on a regular basis throughout the project

Q41: When should the project expeditor form of organization be used

View Answer

Answer: When a project’s cost and importance are relatively low

Q42: When should the project manager be assigned

View Answer

Answer: As early in the project as feasible.B. Preferably before much project planning has been done.C. At least prior to the start of project plan execution.—all of these

Q43: When someone borrows to purchase capital goods, he is using someone else’s to fund his

View Answer

Answer: saving, investment

Q44: When speaking English to people who speak English as a second language, follow all of the following guidelines except

View Answer

Answer: repeat your sentence in a louder voice than necessary

Q45: When staff control data quality at entry and through review this is

View Answer

Answer: human control

Q46: When tax code changes increase investment incentives, the___for loanable funds curve shifts to the___This results in a(n)___in the interest rate and a(n)___in investment

View Answer

Answer: demand, right, increase, increase

Q47: When tax code changes increase saving incentives, the interest rate will and investment will___

View Answer

Answer: fall, increase

Q48: When tax code changes reduce investment incentives, the___for loanable funds curve shifts to the___This results in a(n)___in the interest rate and a(n)___in investment

View Answer

Answer: demand, left, decrease, decrease

Q49: When tax code changes reduce saving incentives, the interest rate will___and investment will___

View Answer

Answer: rise, decrease

Q50: When testing the equality of two population variances, the test statistic is the ratio of the population variances; namely

View Answer

Answer: Wrong – False

Q51: When the cost of factory supplies is used and an actual cost system is used, which account increases

View Answer

Answer: Work-in-process

Q52: When the dominance of the CEO approaches autocracy, the effectiveness of the form’s strategic planning and management processes are likely to

View Answer

Answer: Be diminished

Q53: When the expected cash flow s -curve is above the cost performance base line the project manager should

View Answer

Answer: investigate the varience to determine if corrective reaction is required

Q54: When the expected cash flow S-curve is above the cost performance baseline

View Answer

Answer: no corrective action is required since the expected cost exceeds the expected costs

Q55: When the formal control gets replaced by the flexible and behavioural approach for better understanding and shared learning, it is called

View Answer

Answer: Collaboration

Q56: When the government budget deficit rises, national saving is reduced, interest rates rise, and investment falls

View Answer

Answer: Correct – True

Q57: When the government goes from running a balanced budget to running a budget surplus

View Answer

Answer: national saving increases, the interest rate falls, and the economy’s long-run growth rate is likely to increase

Q58: When the government has a budget surplus

View Answer

Answer: it buys more of its bonds from the public than it sells to the public

Q59: When the government increases its borrowing, the budget___increases and government debt___The resulting change in investment due to this increased government borrowing is called___

View Answer

Answer: deficit, increases, crowding-out

Q60: When the government increases spending (holding taxes constant), the budget balance___This causes the interest rate in the market for loanable funds to___and investment to___

View Answer

Answer: falls, increase, decrease

Q61: When the government runs a budget deficit

View Answer

Answer: investment is lower than it would be if the budget were balanced

Q62: When the government’s budget deficit increases

View Answer

Answer: the government is borrowing more and public savings falls

Q63: When the manufacturer establishes two or more channels catering to the same market, then___occurs

View Answer

Answer: Multi channel conflict

Q64: When the members of a panel of experts respond to questions and to each other, until reaching on an agreement, is called

View Answer

Answer: Delphi technique

Q65: When the name of the transferess is not filled in not filled in the transfer deed, without filling in the name of the transferre it is called

View Answer

Answer: blank transfers

Q66: When the necessary conditions are met, a two-tail test is being conducted at = 0.05 to test . The two sample variances are , and the sample sizes are . The calculated value of the test statistic will be F = 0.80

View Answer

Answer: Correct – True

Q67: When the necessary conditions are met, a two-tail test is being conducted to test the difference between two population proportions. The two sample proportions are and , and the standard error of the sampling distribution of is 0.054. The calculated value of the test statistic will be 1.2963

View Answer

Answer: Wrong – False

Q68: When the price elasticity of demand is less than 1, a decrease in price will increase total revenue

View Answer

Answer: Wrong – False

Q69: When the price of a normal good falls, more of it is purchased because of

View Answer

Answer: Both Substitution effect and income effect

Q70: When the producer wants to maintain control over the service level and outputs offered by the resellers it most likely will use___distribution

View Answer

Answer: exclusive

Q71: When the project does not obtain products and services from outside the performing organization, the processes from solicitation planning through contract closeout would

View Answer

Answer: Would not be performed

Q72: When the project team directs staff assignments, what is not considered in the selection of a staff

View Answer

Answer: Staff age

Q73: When the researcher rejects a true null hypothesis, a___error occurs

View Answer

Answer: Type I

Q74: When the same message is communicated all over the world in respect of a single product, it is

View Answer

Answer: straight extension strategy

Q75: When the U.S. government is in debt during a given year, it follows that its budget is in deficit for that year

View Answer

Answer: Wrong – False

Q76: When using either a trend analysis or a ratio analysis, it is assumed that___will remain the same

View Answer

Answer: productivity levels

Q77: When using the direct approach to make a request for a claim or adjustment, use an aggressive tone to let the reader know that you mean business

View Answer

Answer: False – Answer

Q78: When using the indirect approach to delivering bad-news, the reasons behind the situation should be given after the bad news itself

View Answer

Answer: False – Answer

Q79: When using___, researchers compare the responses of two or more groups that are similar except on the characteristic being tested

View Answer

Answer: experimental method

Q80: When will the actions of a union attract statutory immunity

View Answer

Answer: When they are in contemplation or furtherance of a trade dispute

Q81: When writing a letter to refuse a request for an employment recommendation, you should be direct, brief, and factual

View Answer

Answer: True – Answer

Q82: When writing a note of congratulations, do all of the following except

View Answer

Answer: take the opportunity to mention how your products and services could benefit the reader

Q83: When writing for an international audience, which of the following will not promote clarity

View Answer

Answer: Relying on abstractions and generalities to explain your points

Q84: When writing memorandum, refer to the acronym, APPLE, in which A refers to

View Answer

Answer: Apply

Q85: When writing the qualitative results section, an overriding concern should be to provide sufficient and convincing evidence to back up your assertions

View Answer

Answer: Correct – True

Q86: When writing the qualitative results section, you will need to find an appropriate balance between description and interpretation

View Answer

Answer: Correct – True

Q87: When writing their narratives, many historical researchers prefer to use___

View Answer

Answer: The Chicago Manual of Style

Q88: When writing your first letter to a company to ask for a claim or adjustment, you should do all of the following except

View Answer

Answer: open with a personal introduction because the company does not know you

Q89: When you are dissatisfied with a company’s product or service, which of the following is the best option

View Answer

Answer: Written claim letter

Q90: When you deliver the products to the customer, exchange title of the goods, or even conduct a sales promotion, you are conducting a forward flow of activity through the channel. Explain the elements for a backward flow from customers to the company

View Answer

Answer: A backward flow consists of ordering and payments

Q91: When you have high consistency among different coders about the appropriate codes for a set of data, you have___

View Answer

Answer: High intercoder reliability

Q92: When you must say no to a requested favour, your use of the direct or indirect approach will depend on your relationship with the reader

View Answer

Answer: True – Answer

Q93: When you paraphrase in your own words, you do not need to cite the source

View Answer

Answer: False – Answer

Q94: When you purchase a Subway franchise, the corporate office delivers to you an entire system designed to bring the services efficiently to the consumer. This is an example of what type of contractual VMS

View Answer

Answer: This is the new system called service-firm-sponsored retailer franchise. An alternative acceptable answer is franchising

Q95: When you set goals, these should be

View Answer

Answer: AllmeasurableapproximateEasy

Q96: When your audience is at fault, the “you” attitude is better observed by avoiding the word you

View Answer

Answer: True – Answer

Q97: When your objective is to get a lasting win-win solution to a problem, which conflict resolution technique should you use

View Answer

Answer: Collaborating

Q98: Whenever John shops for groceries, he gives an ID card to the clerk, who scans the number. Then the scanner records every purchase including brands, sizes, prices, and any coupons used. John is most probably a

View Answer

Answer: consumer panel member

Q99: Where do you provide a step-by-step account of what the researcher and participants did during the research study

View Answer

Answer: Procedure

Q100: Where does ethical loyalty primarily lie

View Answer

Answer: Towards agreed principles