Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
nmims post
Objective Type Set
Online MCQ Assignment
Question Solution
Solved Question
Uncategorized

Q1: What should not be part of an acceptable use policy

View Answer

Answer: Encryption policies

Q2: What should the salesperson and the sales manager accomplish during an evaluation

View Answer

Answer: all of these.—a. Provide constructive feedback. b. Provide motivation to perform well. c. Develop and communicate clear standards

Q3: What step in the communication process allows you to evaluate your message’s effectiveness

View Answer

Answer: Feedback sent by the receiver to the sender

Q4: What term dominates the qualitative-quantitative debate

View Answer

Answer: Positivism

Q5: What term refers to the insider’s perspective

View Answer

Answer: Emic perspective

Q6: what trade mark are registerable

View Answer

Answer: The name of a company

Q7: what trade marks are not registerable

View Answer

Answer: Hurt the religious feeling any class

Q8: What two main knowledge areas are not listed in the execution process of the project, but rather a part of the controlling process

View Answer

Answer: Schedule and cost

Q9: What type of class relationship can be read as “Object A contains Object B and Object B is part of object A”

View Answer

Answer: aggregation

Q10: What type of information is contained in the job identification section of a job description

View Answer

Answer: job title

Q11: What type of validity refers to the extent to which the results of a study can be generalized across time

View Answer

Answer: Temporal validity

Q12: What variable adjusts to balance demand and supply in the market for loanable funds

View Answer

Answer: The real interest rate

Q13: What will you obtain when you sum the profit for each combination of a state and action times the probability of the occurrence of the state

View Answer

Answer: Expected monetary value

Q14: What would be the best way for the marketing manager of a supermarket to find out how consumers move through the store

View Answer

Answer: Observe customers with hidden cameras

Q15: What would be the critical path if the duration of activity C decreased to 6

View Answer

Answer: ABDEF

Q16: What would be the critical path if the duration of activity C increased to 10

View Answer

Answer: ABCF

Q17: What would happen (other things equal) to a confidence interval if you calculated a 99 percent confidence interval rather than a 95 percent confidence interval

View Answer

Answer: It will become wider

Q18: What would happen in the market for loanable funds if the government were to decrease the tax rate on interest income

View Answer

Answer: The supply of loanable funds would shift rightward and investment would increase There would be an increase in the amount of loanable funds borrowed

Q19: What would happen in the market for loanable funds if the government were to increase the tax on interest income

View Answer

Answer: Interest rates would rise The supply of loanable funds would shift left

Q20: What would this mixed method design be called: QUAL + QUAN

View Answer

Answer: Equal-status concurrent design

Q21: What would this mixed method design be called: Qual–>QUAN

View Answer

Answer: Dominant-status sequential design

Q22: When a bank offers web self-service for customers to answer their questions, the primary outcome is

View Answer

Answer: reduces costs

Q23: When a bank uses business performance management software to monitor its performance in differences regions this

View Answer

Answer: manages risks

Q24: When a bank uses information to launch a personalised credit card product this

View Answer

Answer: adds value

Q25: When a bill-of-materials is used in order to assign an artificial parent to a bill-of-materials, it is usually called a

View Answer

Answer: Planning bill-of-materials

Q26: When a change control system’s provision for changes without formal review in case of emergency is being utilized

View Answer

Answer: Changes must still be documented and captured so that they do not cause problems later in the project

Q27: When a citation includes more than___authors, only the surname of the first author is cited followed by et al

View Answer

Answer: 6

Q28: When a company adds a lower priced item to its line of prestigious products is termed as___

View Answer

Answer: Trading down

Q29: When a company introduces a new brand name in the same product category it is called line extension

View Answer

Answer: Wrong – False

Q30: When a company makes the statement “wherever there is a cash transaction” as its distribution policy, they are emphasizing a___

View Answer

Answer: intensive distribution

Q31: When a corporation experiences financial problems, bondholders are paid before stockholders

View Answer

Answer: Correct – True

Q32: When a corporation sells bonds as a means of raising funds it is engaging in debt finance

View Answer

Answer: Correct – True

Q33: When a country saves a larger portion of its GDP than it did before, it will have

View Answer

Answer: more capital and higher productivity

Q34: When a crisis hits, an organization should do the following except

View Answer

Answer: use the crisis to promote products and services

Q35: When a extraneous variable systematically varies with the independent variable and influences the dependent variable, it is called

View Answer

Answer: A confounding variable

Q36: When a firm advertises that it only uses recycled paper products, it is___

View Answer

Answer: being socially responsive

Q37: When a firm is doing similar research projects in different international markets, it makes sense for the marketing manager to coordinate the efforts so that comparisons across markets are possible

View Answer

Answer: Correct – True

Q38: When a firm sets out to analyze, plan, implement, and control sales force activities through sales force management, it sets and designs its___, recruits, selects, trains, supervises, compensates, and evaluates the firm’s salespeople

View Answer

Answer: sales force management

Q39: When a firm wants to borrow directly from the public to finance the purchase of new equipment, it does so by selling bonds

View Answer

Answer: Correct – True

Q40: When a firm wants to borrow directly from the public to finance the purchase of new equipment, it does so by selling shares of stock

View Answer

Answer: Wrong – False

Q41: When a large, well-known corporation wishes to borrow directly from the public, it can

View Answer

Answer: sell bonds

Q42: When a message begins with the major idea it is called

View Answer

Answer: Deductive approach

Q43: When a project is initiated, one of the first deliverables from the project initiation phase is

View Answer

Answer: Project Charter

Q44: When a researcher identifies so completely with the group being studied that he or she can no longer remain objective you have what is called___

View Answer

Answer: Going native

Q45: When a researcher starts with the dependent variable and moves backwards, it is called___

View Answer

Answer: Retrospective research

Q46: When a right to purchase securities is acquired it is know as

View Answer

Answer: Put option

Q47: When a segment of textual data has overlapping codes, this is called a(n)___

View Answer

Answer: Co-occurring codes

Q48: When a set of numbers is heterogeneous, you can place more trust in the measure of central tendency as representing the typical person or unit

View Answer

Answer: Wrong – False

Q49: When a supervisor bases an employee’s training, appraisals, and rewards on the skills and competences he or she needs to achieve his or her goals, the supervisor is using___

View Answer

Answer: performance management

Q50: When a third party is at fault, the best option is to refer the claimant to the third party

View Answer

Answer: False – Answer

Q51: When a training program is evaluated by measuring the outcomes of a group who receives the training and another group that receives no training, it is called a time-series design

View Answer

Answer: Wrong – False

Q52: When a worker changes what he or she would normally do because they are being watched,___has occurred

View Answer

Answer: reactivity

Q53: When advertising is reached to the residential place of the people its called___

View Answer

Answer: indoor advertising

Q54: When all customer requirements for the product of the project are satisfied

View Answer

Answer: Quality criteria are met

Q55: When all participants receive all treatment conditions, the study is susceptible to

View Answer

Answer: Order effectsb. Carryover effects—a and b

Q56: When an economy’s government goes from running a budget deficit to running a budget surplus, the economy’s long-run growth prospects are improved

View Answer

Answer: Correct – True

Q57: When an interviewer asks the questions to the candidate according to the response received from him and the questions asked are not pre-determined in such an interview, it is called___

View Answer

Answer: unstructured interview

Q58: When an interviewer prepares a list of questions in advance and asks those question to the candidate to obtain the information from him; it is called___

View Answer

Answer: a structured interview

Q59: When an offering consists primarily of a service like baby sitting, it is called

View Answer

Answer: Pure service

Q60: When an organization initiates change as a direct response to change in the organisation’s environment

View Answer

Answer: Reactive change

Q61: When analyzing risks using the certainty vs uncertainty spectrum, the term “unknown- unknown is best described as___

View Answer

Answer: items or situations whose existence can not imazine (“who knew?”)

Q62: When backed by buying power, wants become

View Answer

Answer: demands

Q63: When can selected common process framework activities be omitted during process decomposition

View Answer

Answer: never-the activities should always occur

Q64: When checking the calendar of a team member to schedule a meeting, you see she has scheduled a meeting with a key stake holder that you were not informed of. The best approach would be to

View Answer

Answer: Address the concern with the team member

Q65: When choosing an appropriate style for a speech, which of the following is not a factor to consider

View Answer

Answer: Overcoming anxiety

Q66: When choosing the most appropriate form of project organization, the first step is to-

View Answer

Answer: Produce an initial project plan and determine the functional areas responsible for each task

Q67: When classifying and ranking projects, resource availability, potential benefits, and project size/duration are possible evaluation criteria

View Answer

Answer: Correct – True

Q68: When closing a speech or presentation, you should do all of the following except

View Answer

Answer: emphasize structure

Q69: When communicating a code of conduct

View Answer

Answer: Focus on values that should guide decision making

Q70: When communicating the sender is responsible for

View Answer

Answer: Confirming message is understood

Q71: When comparing alternative methods for making information systems identification and selection decisions, top management has the smallest project size and a cross-functional focus

View Answer

Answer: Wrong – False

Q72: When components in a system are arranged in series, system reliability be

View Answer

Answer: Lower than the weakest componentAnswer is c (True, please refer to the logic of item 96 above)

Q73: When conducting an interview, asking “Anything else?, What do you mean?, Why do you feel that way?,” etc, are all forms of

View Answer

Answer: Probes

Q74: When constructing a job advertisement, all of the following are aspects of the AIDA guide EXCEPT___

View Answer

Answer: implying long-term benefits

Q75: When constructing a questionnaire, there are 15 principles to which you should adhere. Which of the following is not one of those principles

View Answer

Answer: Avoid using multiple items to measure a single construct

Q76: When constructing a use case dependency diagram, all use cases must have dependencies

View Answer

Answer: False – Answer

Q77: When constructing the ad, it is important to consider how to best___

View Answer

Answer: Attract attention to the advertisement

Q78: When conveying bad news about your company, focus on writing a good buffer

View Answer

Answer: False – Answer

Q79: When critiquing a document, you should concentrate on these elements except

View Answer

Answer: Is it long enough?

Q80: When deciding on the format and length of a report, base your decisions on your readers’ anticipated positive or negative response

View Answer

Answer: False – Answer

Q81: When deciding whether to use the direct or indirect approach, consider the following questions except

View Answer

Answer: How serious is the situation?

Q82: When delivering a speech, do not call attention to transitions by introducing a visual aid

View Answer

Answer: False – Answer

Q83: When demand and supply are not equal in a transportation problem then the problem can be reformulated and solved

View Answer

Answer: Correct – True

Q84: When demand exceeds capacity, a firm should

View Answer

Answer: Add workers

Q85: When describing product and services along the tangible-intangible continuum for goods and services, which of the following is considered a dominant tangible

View Answer

Answer: Washing powder

Q86: When designing a training evaluation study, most firms prefer to use a time series design instead of a controlled experiment because the time series design correlates change to training while the controlled experiment cannot

View Answer

Answer: Wrong – False

Q87: When direct transactions between two nations are difficult, the suitable strategy is

View Answer

Answer: third country location

Q88: When distributing information, the total message impact on the sender is as follows

View Answer

Answer: 7percent words, 38percent vocal tones and 55percent body language

Q89: When do all of the processes of Procurement Planning, Solicitation Planning, Solicitation, Source Selection, Contract Administration and Contract Close-out are followed

View Answer

Answer: All of the processes are always followed for Project Procurement management

Q90: When each member of a population has an equally likely chance of being selected, this is called

View Answer

Answer: An Equal probability selection method

Q91: When economists refer to investment, they mean the purchasing of stocks and bonds and other types of saving

View Answer

Answer: Wrong – False

Q92: When employees resort to unauthorized strike in violation of the labor contract or agreements, it is called

View Answer

Answer: wild-cat strike

Q93: When employers consider a candidate for a job, they consider the following except

View Answer

Answer: All these are considered by employers—how well the candidate’s skills match the job requirements.pre-employment testing to determine whether a candidate has the necessary psychological characteristics.how a candidate will fit in with the organization

Q94: When employment discrimination results from the personal prejudices of employers, economic theory suggests that

View Answer

Answer: the wages of employees who are discriminated against will actually rise

Q95: When entering into a contract, the objective of the buyer is to

View Answer

Answer: place on the seller the maximum performance risk while maintaining a degree of incentive for efficient and economical performance

Q96: When evaluating alternative capacity decisions, qualitative concerns exclude

View Answer

Answer: Cash flow

Q97: When evaluating interventions, organizations often resort to the lowest level of Kirkpatrick’s model and only gather reaction level data. However, reaction level data can be improved by asking trainees

View Answer

Answer: how difficult and useful they found the training

Q98: When evaluating tests and assessments, “reliability” refers to asking ourselves which of the following questions

View Answer

Answer: Does it give consistent results?

Q99: When filling jobs with untrained people, the job specifications may include___

View Answer

Answer: physical traits

Q100: When firms prove that they will use the information on job application forms as a predictor of job performance, they are allowed under EEO laws to request information regarding an applicant’s age and marital status

View Answer

Answer: Wrong – False