Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
nmims post
Objective Type Set
Online MCQ Assignment
Question Solution
Solved Question
Uncategorized

1. What is the output of this C code?

  1.     #include <stdio.h>
  2.     void main()
  3.     {
  4.         int i = 5, k;
  5.         if (i == 0)
  6.             goto label;
  7.             label: printf("%d", i);
  8.             printf("Hey");
  9.     }

a) 5
b) Hey
c) 5 Hey
d) Nothing

View Answer

Answer: c [Reason:] None.

2. goto can be used to jump from main to within a function
a) true
b) false
c) depends
d) varies

View Answer

Answer: b [Reason:] None.

3. What is the output of this C code?

  1.     #include <stdio.h>
  2.     int main()
  3.     {
  4.         printf("%d ", 1);
  5.         goto l1;
  6.         printf("%d ", 2);
  7.         l1:goto l2;
  8.         printf("%d ", 3);
  9.         l2:printf("%d ", 4);
  10.    }

a) 1 4
b) Compile time error
c) 1 2 4
d) 1 3 4

View Answer

Answer: a [Reason:] None.

4. What is the output of this C code?

  1.     #include <stdio.h>
  2.     int main()
  3.     {
  4.         printf("%d ", 1);
  5.         l1:l2:
  6.         printf("%d ", 2);
  7.         printf("%dn", 3);
  8.     }

a) Compile time error
b) 1 2 3
c) 1 2
d) 1 3

View Answer

Answer: b [Reason:] None.

5. What is the output of this C code?

  1.     #include <stdio.h>
  2.     int main()
  3.     {
  4.         printf("%d ", 1);
  5.         goto l1;
  6.         printf("%d ", 2);
  7.     }
  8.     void foo()
  9.     {
  10.         l1: printf("3 ", 3);
  11.     }

a) 1 2 3
b) 1 3
c) 1 3 2
d) Compile time error

View Answer

Answer: d [Reason:] None.

6. What is the output of this C code?

  1.     #include <stdio.h>
  2.     int main()
  3.     {
  4.         int i = 0, j = 0;
  5.         while (i < 2)
  6.         {
  7.             l1: i++;
  8.             while (j < 3)
  9.             {
  10.                 printf("loopn");
  11.                 goto l1;
  12.             }
  13.         }
  14.    }

a) loop loop
b) Compile time error
c) loop loop loop loop
d) Infinite loop

View Answer

Answer: d [Reason:] None.

7. What is the output of this C code?

  1.     #include <stdio.h>
  2.     int main()
  3.     {
  4.         int i = 0, j = 0;
  5.         while (l1: i < 2)
  6.         {
  7.             i++;
  8.             while (j < 3)
  9.             {
  10.                 printf("loopn");
  11.                 goto l1;
  12.             }
  13.         }
  14.    }

a) loop loop
b) Compile time error
c) loop loop loop loop
d) Infinite loop

View Answer

Answer: b [Reason:] None.

8. What is the output of this C code?

  1.     #include <stdio.h>
  2.     int main()
  3.     {
  4.         int i = 0, j = 0;
  5.         l1: while (i < 2)
  6.             {
  7.                 i++;
  8.                 while (j < 3)
  9.                 {
  10.                     printf("loopn");
  11.                     goto l1;
  12.                 }
  13.             }
  14.    }

a) loop loop
b) Compile time error
c) loop loop loop loop
d) Infinite loop

View Answer

Answer: a [Reason:] None.

.woocommerce-message { background-color: #98C391 !important; }